ENVÍOS GRATIS+ info
   |    INICIAR SESSIÓ   | 
Candy and Coquette

(veure més...)

Aquesta col·lecció ha estat pensada com a l'expressió que resumeix l'essència Busquets.

candy and coquette(veure més...)

src="http://candyandcoquette.files.wordpress.com/2013/10/candy-and-moi.jpg?w=920&h=280" style="height:164px; width:540px" />


Tiradors amb forma de magdalena de color or vell, nanses de cotó decorades, detalls brodats i fins i tot les etiquetes de producte lligades amb cintes de colors. Interiors de colors clars amb topets taronges que ressalten del conjunt exterior fosc, la calidesa de la tela algodonada, la frescor de les il·lustracions i la varietat de formats com la bossa de sivelles, el mini necesser per portar l'indispensable, les motxilles d'estil vintage , i peces bàsiques com moneders, porta tots i bosses.

Els articles de paper han estat dissenyats per dotar els formats de la màxima personalització i afecte. Molts dels seus acabats són en matèria, combinats amb els mateixos tons que la tela però enriquits amb múltiples estampats i il·lustracions. Formats nous han estat creats especialment per a aquesta col·lecció; destacant els receptaris, davantals, blocs per a neveres, i afegim a la llista, llibretes de diferents mides d'interiors totalment decorats, capsetes metàl·liques, set de post-it i adhesius, joiers de fusta, bolígrafs, targetes de felicitació i papers de regal, entre molts altres.

Visiti'ns en www.candyandcoquette.com o en el nostre FACEBOOK
40%
motxilla c&c candy and coquette
MOTXILLA C&C
Motxilla c&c
49,5 € - 29,65 €

42%
portatot 2 compartiments candy and coquette
PORTATOT 2 COMPARTIMENTS
portatot 2 compartiments
16,8 € - 9,8 €

44%
necesser candy and coquette
NECESSER
Necesser
17,85 € - 9,95 €

47%
tovallola candy and coquette
TOVALLOLA
tovallola
35,55 € - 18,85 €

42%
billeter candy and coquette
BILLETER
Billeter candy and coquette
15,95 € - 9,25 €

Seguretat
ES-A08202996  |  ©Busquets Gruart 2016
Produït per Anunzia