ENVÍOS GRATIS+ info
   |    INICIAR SESSIÓ   | 
Motxilles amb rodes

(veure més...)

Les motxilles escolars amb rodes Busquets són una de les millors motxilles amb rodes del mercat perquè estan pensades per ser portades amb la mateixa facilitat a l'esquena com per ser tirades de la nansa. 

 

Amb un carenat intern i un encoixinat al darrera protegeix l'esquena i la fa molt comoda de portar. La nansa te 2 posicions d'alçades diferents, fet que permet regular-la segons l'alçada del nen, nena o adult que la porti. A més a més porta un protector per les rodes, perquè, tot i que aquestes no sobresurten, en cas de contacte amb l'esquena no embrutin la roba.


La recomanació de la comunitat mèdica respecte les motxilles escolars i el pes que porten els nens en elles és que, si cal fer trajectes llargs, és millor que es faci servir una motxilla amb rodes i es distribueixi el seu pes a parts iguals en el temps en cada costat.


Les motxilles Busquets amb rodes ofereixen la clara avantatge de portar la motxilla a l'esquena o com un carro segons ens convingui. El dia que cal caminar molt s'usa les rodes, i si demà plou, s'usa el cotxe i es porta la motxilla a l'esquena.
30%
motxilla doble rodes folk
MOTXILLA DOBLE RODES
motxilla doble rodes FOLK by BUSQUETS
69,9 € - 48,95 €

30%
motxilla doble rodes paradise
MOTXILLA DOBLE RODES
motxilla doble rodes PARADISE by BUSQUETS
69,9 € - 48,95 €

30%
motxilla doble rodes dolores promesas
MOTXILLA DOBLE RODES
motxilla doble rodes DOLORES PROMESA by DIS2
69,9 € - 48,95 €

Seguretat
ES-A08202996  |  ©Busquets Gruart 2016
Produït per Anunzia