ENVÍOS GRATIS+ info
   |    INICIAR SESSIÓ
Despeses enviament

Despeses d´enviament


Enviament gratis a península per comandes de més de 30 €! (després de descomptes aplicats)

A Busquets.eu utilitzem serveis de missatgeria urgent de prestigi (MRW, SEUR i SEUR international), ja que el nostre objectiu principal és garantir una entrega ràpida, segura i de qualitat. Amb aquest servei d’enviament urgent, les comandes s’entreguen fins a les 19:00 del dia següent a la notificació de l’enviament de la teva comanda (la notificació de l`enviament es fa via e-mail). La notificació del enviament es tramita quan es realitza la comanda i el transportista fa la recollida, aproximadament es tarda uns 2 dies laborals per la Península Ibèrica. A vegades, i depenent de la localització del municipi, l’entrega es pot retardar fins a les 72 hores de la sortida de la comanda. Per les Illes Balears, Illes Canàries, Ceuta i Melilla, i tots els països europeus el servei d’entrega oscil•larà entre 4 i 7 dies.


A Busquets.eu ens limitem a cobrar-te com a costos d’enviament, allò que MRW i SEUR ens cobra a nosaltres ja que el nostre negoci no és obternir un benefici dels costos d’enviament de les nostres comandes. Gràcies al nostre volum de negoci, l’acord amb MRW i SEUR ens permet tenir uns preus més reduïts als de mercat, dels que se’n beneficien els nostres clients.
Les comandes realitzades des de Canàries, Ceuta i Melilla poden ser aturades en les respectives aduanes i poden estar subjectes a una taxa d’aduanes o aranzel. De totes maneres, el percentatge d’enviaments inspeccionats és molt petit. Aquesta problemàtica és comú a tots els enviaments realitzats fora de la península, però creiem convenient informar als nostres clientes de l’existència de la mateixa.


 

Busquets no es fa responsable de la gestió que fa dels enviaments l’empresa contractada per aquest servei, només podem fer-ne un seguiment i recomanar horaris d’entrega. No es garanteix que el transportista segueixi exactament les recomanacions d’entrega, o truqui abans de fer l’entrega. Si ho desitja li podem facilitar el numero identificador del enviament perquè pugui consultar el seu estatus.

Per més informació, envia’ns un e-mail a: info@busquets.euSeguretat
ES-A08202996  |  © Busquets Gruart 2020
Disseny web Anunzia


Busquets Shop