ENVÍOS GRATIS+ info
   |    INICIAR SESSIÓ
Política de devolucions

Devolucions

 


No t`agrada el que has comprat? No és el que esperaves? T`has equivocat? No et preocupis, ho pots canviar!

Busquets.eu vol garantir la satisfacció total dels nostres clients. Per aquesta raó, tens 15 dies (des de la recepció de la comanda) per realitzar la devolució o canvi de la teva compra. Només s’accepten devolucions o canvis en la seva condició i empaquetament original i l’article tornat ha d’estar en perfecte estat per a la venda, i no ha de mostrar signes d’ús o danys. No seran acceptats com a canvi o devolució qualsevol article que hagi sofert modificacions, independentment d’on s’hagi realitzat aquesta modificació.


 

Para realizar esta devolución, remítenos el producto utilizando el servicio que desees a:

Busquets.eu, Marià Cubí i Soler 21, Polígono industrial “Can Torres Can Llobet” 08192 Sant Quirze del Valles, Barcelona, España.


Busquets.eu et deixa escollir entre l`emissió d`un crèdit a favor teu o l`abonament de l’import original de la mercaderia que tornes. La devolució de l’import es produirà en la mateixa modalitat que es va produïr el pagament, excepte amb el “contra reembors” que es realitzarà amb una transferència bancària. Els canvis no tenen costos de gestió i estan subjectes a disponibilitat.
En cas de ruptura de l’article (a excepció de la caixa d’origen), Busquets.eu et substituirà l’article per un altre idèntic (subjecte a disponibilitat) o t’emetrà un crèdit d’igual valor a l’article trencat per la compra d’un altre a Busquets.eu. El reemplaçament o emissió per trencament està subjecte als 2 anys de garantia de producte, i a que aquest no hagi sofert desperfectes deguts al mal ús o modificació per part del client.
Per més informació, envia’ns un e-mail a: info@busquets.eu i et direm què fer.Seguretat
ES-A08202996  |  © Busquets Gruart 2020
Disseny web Anunzia


Busquets Shop