ENVÍOS GRATIS+ info
   |    INICIAR SESSIÓ   | 
Registre - Nou client

Si no estàs registrat omple el següent formulari

Accepto el consentiment informat.

Validació d´usuario
* Camps obligatoris.
Les dades facilitades per vostè, s’incorporaran i seran tractades en un fitxer automatitzat de Busquets Gruart, S.A., a partir d`ara Busquets, amb la finalitat d’atendre la present relació.

Les dades són confidencials i d´ús exclusiu de Busquets, responsable del fitxer i amb domicili a Marià Cubí i Soler, 21 (Pol. Ind. Can Torres i Can Llobet) . 08192 Sabadell . Barcelona . Espanya o un email a info@busquets.eu

Informem dels seus drets a accedir, rectificar, suprimir, tractament limitat, portabilitat i oposar-se al tractament de les esmentades dades mitjançant escrit dirigit a la direcció anteriorment citada.

IMPORTANT! La casella "comentaris" en aquest formulari és per introduir informació relacionada al client i als enviaments, ja sigui horari d`entrega preferit, etc... NO serà tractada coma a una consulta.

Per fer una consulta sobre un producte recomenem utilitzar la opció "demanar informació" en la pantalla del mateix producte.

Si vosté és un comerciant o un distribuidor posis en contacte amb nosaltres a través de la web corporativa, secció de contacte.
Seguretat
ES-A08202996  |  ©Busquets Gruart 2016
Produït per Anunzia